Nederlander Thomas Vrielink: "Met foto's liefde voor Tielt tonen"

27/01/18 om 09:00 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 15:07

Vele jaren geleden kwam de Nederlander Thomas Vrielink met zijn vrouw Pascale in Tielt wonen. De stad die hij intussen lief heeft. "De liefde voor deze stad zit in mijn foto's. Mijn toestel is mijn maîtresse. Foto's nemen is geen verslaving, want dat klinkt zo negatief en afhankelijk. Het is een microbe. Er gaat voor mij een totaal nieuwe wereld open."

Drie maanden geleden kende hij nog niks van fotografie, niks van computers, niks van Facebook. Intussen duikt hij overal in het straatbeeld van onze stad op, met de fotocamera in aanslag. Op en rond de Hallentoren, in Kanegem, in Schuiferskapelle of rond de wieken van de Poelbergmolen. Maar wie is die man, die vrolijk en blij die mooie foto's in de groep 'Tielt = Altijd positief' op Facebook post? Een goedlachse Nederlander, zo blijkt. Zijn naam? Thomas Vrielink, getrouwd met Pascale Doncelle. Het koppel woont in de Hondstraat.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!