Natalie Bonte: "Ik heb aan Brugge mijn hart verloren. Voor altijd"

10/08/18 om 06:10 - Bijgewerkt op 09/08/18 om 14:15

Het leven heeft Natalie Bonte niet gespaard. De yogalerares en uitbaatster van Le Salon in de Sint-Jakobsstraat heeft al harde noten gekraakt. Haar drie jongere broers moest ze afgeven. Maar desondanks staat ze nu weer positief in het leven. Een gesprek van vrouw tot vrouw, niet over de kneepjes van het yogavak, maar over het leven nemen zoals het komt. En er soms eens tegen vechten, om daarna terug te bloeien.

We spreken af met Natalie in de Sint-Jakobsstraat 59. Daar woont ze met haar man Christophe en zoon Joshy, maar heeft ze ook haar yogastudio en kapsalon Le Salon. Niet zomaar een kapsalon, maar een holistisch kapsalon. Nathalie ontvangt haar klanten met een welkomstritueel. Ze gebruikt uitsluitend biologische producten en wil in haar salon innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans brengen. "Hier word je niet beoordeeld. Hier mag je praten, maar moet je niet. Ik maak tijd voor de klant en ik vind het zalig zo. Een win-winsituatie zowel voor mij als voor de klant."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!