Nancy uit Roeselare mag WK mee in goede banen leiden

14/06/18 om 10:33 - Bijgewerkt om 10:32

Nancy Christiaens uit Roeselare is één van de 17.000 die dit WK als vrijwilliger richting Rusland trekt. Ze zal er 6 matchen meehelpen. Maandag had ze nog een examen en woensdag zat ze al op het vliegtuig richting Moskou. In samenspraak met VIVES waar ze in haar tweede jaar sportmanagement zit, worden drie andere examens verplaatst naar augustus. Zo veel heeft Nancy er voor over om er bij te zijn.

"Het begin van mijn interesse begon bij de Kameleon, een jeugdhuis in Roeselare, waar ik nu al 4 jaar lid van ben", vertelt Nancy. "De inspraak die je daar krijgt en de mogelijkheid om mee dingen te organiseren spraken mij echt aan. In 2016 kwam ik voor de eerste keer in contact met het vrijwilligerswerk toen ik een dag mee mocht volgen met Knack Roeselare en daar hielp een Italiaanse ploeg te begeleiden. In 2017 ben ik naar Boedapest geweest om daar 12 dagen mee te helpen met het WK van de zwemsporten."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!