Na een turbulent horecaleven geniet Karel Hessels van zijn jonge gezin

08/06/18 om 07:10 - Bijgewerkt op 07/06/18 om 15:23

Karel Hessels is een man die het leven ten volle leeft. Als horeca-ondernemer, in de liefde, in de zorg voor zijn nog jonge gezin en in het engagement voor zijn stad als voorzitter van Horeca Brugge: hij geeft zich honderd procent. Hessels heeft een eigen mening die hij graag vrank en vrij formuleert. Voor zijn naasten en in zijn gezin toont hij zich eerder zacht en zelfs diplomatisch. "Na een vaak uitbundig horeca- en uitgaansleven geniet ik nu ten volle van mijn gezin en het vaderschap."

We ontmoeten Karel Hessels op de plek waar hij voor het eerst écht zijn eigen weg koos, waar hij met succes zijn zin doordreef en zijn zelfstandig horecaleven begon: Charlie Rockets in de Hoogstraat. Ondergetekende vertoefde als scholier, student en ook later nog in het volwassen beroepsleven vele uurtjes aan de ronde bar van de Charlie's. Deze ronde bar was voor die tijd de plaats waar de ticketjes voor een filmvoorstelling in Cinema Memlinck werden verkocht. Tot de cinema failliet ging en de uit Zedelgem afkomstige Hubert Hessels, vader van, het pand in 1993 opkocht.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!