Music For Life haalt 10.846.566 euro op voor 1000 goede doelen

25/12/17 om 10:01 - Bijgewerkt om 10:00

De Warmste Week van radiozender Studio Brussel heeft dit jaar maar liefst 3 miljoen extra euro opgebracht in vergelijking met hun editie vorig jaar. De presentatoren spreken van een nieuw record en blikken hiermee uiterst tevreden terug op een geslaagde week.

Music For Life haalt 10.846.566 euro op voor 1000 goede doelen

Naast dit nieuwe record blikt de organisatie ook tevreden terug op het nieuwe domein die voor de eerste maal ingeluid werd afgelopen maandag bij de bezoekers. "Dit bewijst nog maar eens hoe hecht Vlaanderen en Brussel aan elkaar hangt", besluiten de presentatoren Eva, Bram en Linde.

Afsluit op bijna alle radiozenders

De finale was te horen op een heleboel radiozenders, namelijk Studio Brussel, Radio 1, Radio 2 en MNM. Jasper Steverlinck had het geluk om de allerlaatste noten door de micro te knallen met "Here's to love". Daarmee werd meteen ook de afsluit gekend van maar liefst 10.576 geregistreerde acties.

Het is een traditie voor Music For Life dat er afgesloten wordt op alle aangesloten zenders tegelijk om zo Vlaanderen optimaal te kunnen laten participeren aan het evenement. Bezoekers ter plaatse werden nog gepresenteerd op een vuurwerkspektakel.

"Volgend jaar staan we hier gewoon terug de week voor Kerstmis, dat is een feit" besluit Siska Schoeters nog.

Ook heel wat West-Vlaamse inwoners stapten mee op de boot van het initiatief. Lees het hier!

Music For Life haalt 10.846.566 euro op voor 1000 goede doelen

(TGV)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!