Mountainbikers van 26/9INCH uit Tielt zijn koortsachtig op zoek naar biketerrein

18/05/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 17/05/18 om 13:46

De Tieltse mountainbikeclub 26/9INCH is dringend op zoek naar een braakliggend terrein voor de uitbouw van een offroad fietsparcours. De club die zowel jonge als iets minder jonge leden telt, vindt het confronterend dat vrijwel elke sport de nodige voorzieningen krijgt van het stadsbestuur, terwijl een van de populairste Vlaamse sporten elk jaar met lege handen achterblijft. "We vragen nochtans niet te veel, maar mountainbikers en cyclocrossers zijn in Tielt duidelijk geen prioriteit."

Ter hoogte van café Carlito verzamelen Ives Desmet (voorzitter), Wouter Peeters (secretaris), Dieter Desmet (penningmeester) en Piet Dejonckheere (bestuurslid) van mountainbikeclub 26/9INCH voor de gelegenheid iets vroeger dan normaal voor hun wekelijkse rit. Met mooi fietsmateriaal én in clubuitrusting. Alleen de juiste ondergrond ontbreekt, want de clubleden verkiezen offroad en dat is de Tieltse Kortrijkstraat niet.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!