Mivalti rockt op vierde editie van muziekfestival Peure Rock in Tielt

28/04/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 26/04/18 om 11:08

Op zaterdag 28 april opent Mivalti opnieuw de deuren voor de vierde editie van Peure Rock. Het inclusieve muziekfestival brengt enkele leuke groepen en rekent op zowat 600 aanwezigen. Wat het festival echt gezellig maakt, is de spontane interactie tussen de cliënten van het begeleidingscentrum voor mensen met een beperking en de reguliere muziekliefhebber.

Verantwoordelijke vrije tijd Ronald Kesteloot, een aantal begeleiders en vrijwilligers zijn druk bezig in en rond de Christian Vande Vyverezaal, achteraan de terreinen van Mivalti. "De vrijwilligers hebben deze week nog de handen vol. Logistiek en organisatorisch komt een en ander kijken bij Peure Rock", weet Ronald Kesteloot. "Inclusie en rockmuziek, dat was de insteek destijds, een eenmalig festival naar aanleiding van het 35-jarige bestaan van Mivalti. Voor die eerste editie konden we in het Slotklooster terecht, een unieke en heel toffe locatie. Maar eenmalig, dat is dus niet gelukt. Daarvoor bleek het enthousiasme gewoon veel te groot."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!