Missen schitteren in lingerie voor Valentijnsshoot in Brugge

03/02/18 om 16:48 - Bijgewerkt om 15:47

Missitems.be organiseerde zaterdag al voor de achtste keer een Valentijnsshoot in Brugge. Zeven missen poseerden er in lingerie, maar ook een jonge Brugse die nooit eerder voor de lens stond.

Missen schitteren in lingerie voor Valentijnsshoot in Brugge

Bruggeling Filip Vanden Berghe van Missitems poseert tussen heel wat vrouwelijk schoon. © Davy Coghe

Missitems.be is een website met al het nieuws over missverkiezingen en modellenwedstrijden. Bruggeling Filip Vanden Berghe is de man achter de website.

Zaterdag organiseerde Missitems al voor de achtste keer een Valentijnsshoot in Brugge. Locatie was dit keer B&B The Secret Garden langs de Groenerei. Acht modellen poseerden er in lingerie, met onder meer Miss Africa Belgium Felicia Fangbi Neame en Miss Europe Continental Belgium Belinda Cerini.

Valerie Valkenburg debuteerde als model.

Valerie Valkenburg debuteerde als model. © Davy Coghe

Met Luna Timmerman - Belgian Princess of Miss European - zou ook een Brugse poseren, maar zij moest zich verontschuldigen wegens ziekte. Daarom werd in allerijl Valerie Valkenburg opgetrommeld, de dochter van de uitbaters van de bed and breakfast. Het was haar allereerste fotoshoot.

De resultaten van de fotoshoot zijn vanaf 14 februari te zien op www.missitems.be.

(TV-foto's TV/Davy Coghe)

Luna Timmerman moest helaas passen wegens ziekte. In het verleden poseerde ze ook al voor onze rubriek 'Nie Miss'.

Luna Timmerman moest helaas passen wegens ziekte. In het verleden poseerde ze ook al voor onze rubriek 'Nie Miss'. © Foto TV

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!