Mini Cooper-event trekt al tien jaar door Roeselare

30/03/18 om 09:42 - Bijgewerkt op 29/03/18 om 10:45

Op zondag 8 april vindt de 10de editie van 'Driving With A Heart' plaats. Een eersteklas gebeuren voor liefhebbers van Mini's en rustgevende ritjes langs West-Vlaamse wegen. De Sint-Amandskerk fungeert dit jaar als vertrek- én aankomstplaats en op zaterdagavond vindt daar ook voor de eerste keer een 'Quizing With A Heart' plaats.

Dit evenement ontstond zo'n 10 jaar geleden, toen Brecht Staelens en Wannes Hanouille tussen pot en pint hun gemeenschappelijke passie ontdekten. "Van mij is die eerder toevallig ontstaan", geeft Wannes (32) toe. "Het rijplezier is niet te evenaren. Vanaf het eerste moment dat ik het gaspedaal van die Mini mocht beroeren, was ik verkocht. De auto reageert werkelijk op elke beweging die je maakt. Als je nog nooit met een Mini hebt gereden, kun je je deze sensatie moeilijk voorstellen. Wij spreken in ons vakjargon vaak over 'het pure go-cargevoel'."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!