Metalfanaten in Deerlijk schenken 4.000 euro aan het Kinderkankerfonds

12/03/18 om 12:08 - Bijgewerkt om 12:07

In het vooruitzicht van hun tiende metalconcert overhandigden Brecht en zijn ploeg de cheque aan prof. Yves Benoit van het Kinderkankerfonds.

Metalfanaten in Deerlijk schenken 4.000 euro aan het Kinderkankerfonds

Een steun van 4000 euro in een symbolische cheque. Brecht Debrouwere van de metalfanaten met burgemeester Claude Croes en prof. Yves Benoit. © (Foto MV)

Burgemeester Claude Croes en een afvaardiging van het gemeentebestuur ontvingen zaterdagmiddag de metalfanaten in het gemeentehuis. Brecht Debrouwere vertelde over de voorbije negen concerten. "Wij plannen ons tiende en de opbrengst is opnieuw voor het Kinderkankerfonds. Wij zijn gelukkig thans 4.000 euro te kunnen overhandigen van een vorige uitgave."

De prof glunderde en verwoordde zijn grote waardering voor de organisatoren. "Ik mocht de laatste maanden regelmatig in mijn geboortedorp een steun ontvangen. Wij garanderen dat het geld goed besteed wordt aan allerhande initiatieven voor de kinderen met kanker en de gezinnen en families waarin zij opgroeien. Bedankt metalfanaten."

(MV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!