Markant Aarsele zoekt opvolger voor voorzitter Kathy De Koker-Clepkens

26/01/18 om 14:00 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 15:05

Na 30 jaar voorzitterschap zoekt Markant Aarsele een nieuwe leider. "We blijven wel doorgaan tot er kandidaten zijn", aldus huidig voorzitter Kathy De Koker-Clepkens. Net zoals bij elke vereniging is verjonging en vernieuwing belangrijk, maar niet eenvoudig te realiseren. "Toch is opvolging noodzakelijk om even sterk te blijven doorgaan", duidt Kathy.

Het was in het voorjaar van 1986 toen vanuit CMBV (de voorloper van Markant) een brief naar alle geïnteresseerde vrouwen uit Aarsele werd gestuurd om kennis te maken met de nieuwe vereniging. "Er was al langer een CMBV-afdeling in Tielt, maar iedereen kent de soms moeilijke verhoudingen tussen deelgemeente Aarsele en Tielt." Na een succesvolle kennismaking zetten elf dames uit Aarsele hun schouders onder het project. "Dankzij hen kenden we toen met CMBV in september een vlotte opstart", zegt voorzitter Kathy De Koker 30 jaar later.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!