Malafide fokker haalt herdershond op bij baasje: "10.000 euro betalen of ik was Mac kwijt"

22/02/19 om 07:20 - Bijgewerkt op 14/03/19 om 17:03

Melissa Salomez zit in zak en as. Haar hondenfokker kwam vorige week geheel onverwacht haar hond Mac bij haar weg halen. Zogezegd omdat het dier niet goed verzorgd werd, volgens Melissa gaat om een geldkwestie. Hondenfokkerij Dreamworks Shepherds, eigendom van Charlotte Smeets en haar ouders, kwam eerder al in opspraak.

Wie zelf een hond of kat heeft, weet dat die na een tijdje gewoon lid van de familie wordt. Melissa Salomez uit Bellegem was dan ook compleet overrompeld doen vorige week donderdag haar fokker aan de deur stond om haar witte herdershond Mac op te halen. "Vrienden hadden mij nog gezegd om te doen alsof ik niet thuis was of haar gewoon voor een gesloten deur te laten staan. Maar ik was ervan overtuigd dat ze Mac niet echt zou meenemen voor een domme discussie over wat geld. Wie is er nu zo onmenselijk?", vraagt Melissa zich met tranen in de ogen af.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!