LTB Fest in Kortrijk is een schot in de roos

Redactie KW

8 april 2017 was het moment van de waarheid voor Louis Gürke zijn nieuwe uitdaging. Na weken van hard werk werd Louis’ Tattoo Boutique officieel geopend en ondertussen zijn we vandaag iets meer dan een jaar verder in het bestaan van de tattoo shop. De zaakvoerder organiseerde daarvoor speciaal een gratis verjaardagsfeestje onder de passende naam LTB Fest wat een afkorting is van zijn shop.

De Grote Kring werd deze namiddag omgetoverd tot een waar stadsfestivaldomein. Een aantal bars, kappersstand, tattoostand, merchandising shop en uiteraard het podium vormden de basis van een gezellig samenzijn onder muziek- en tattooliefhebbers. Daarnaast zorgde de organisator voor een groot zeil boven het plein waardoor er ook tijdens stevig regenweer kan gefeest worden. Rond 20 uur leek dit zeker een meerwaarde te zijn toen de hemelsluizen zich open gezet hebben.

“Vandaag vindt de allereerste editie plaats van LTB fest en het is een droom die uitkomt. Niet alleen op zakelijk vlak voor mijn zaak maar ook de opkomst is formidabel. Ik vindt het geweldig hoe de mensen zich amuseren op dit evenement”, Laat Louis Gürke zich ontvallen. “Ik zie het ook als een bedanking van mij voor de bezoekers van de shop en eventueel toekomstige bezoekers. Want het is door hen dat ik dit allemaal kon waarmaken.”

“We kunnen ons integreren onder het ‘gewone’ volk”

Als surplus tijdens het evenement vallen er ook een aantal gratis tattoos te winnen. De deelname was enorm en ook Detlev nam deel. “Als ik win dan tatoeëer ik het gezicht van mijn vriendin op mijn lichaam. Ik weet nog niet waar maar het komt er zeker ooit eens van“, laat hij ons weten.

Het evenement was een groot succes.
Het evenement was een groot succes.© foto TV

Ook Femke vond de integratie in de stadskern fantastisch. “Het is fijn dat dit kan in een stad. De kermisbezoekers die voorbijlopen zijn van een volledig andere aard en kijken soms raar op naar onze kledijstijl of muzieksmaak maar velen weten het te appreciëren en blijven zelfs even meegenieten van de muziek. We proberen één te worden met elkaar”, besluit ze.

LTB Fest loopt nog door tot in de late uurtjes en ontvangt een mix tussen metal, rap en hardcorebands. Een combinatie die wel kan gesmaakt worden door het aanwezige volk.

(TV)

https://www.youtube.com/watch?v=mmy6I9dbgrQ

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier