Lore Snijkers opent kledingwinkel Miss Marie in Delaerestraat in Roeselare

Lore ziet met haar eigen winkel een droom uitkomen. © Stefaan Beel
Redactie KW

Miss Marie, de webshop van Lore Snijkers, krijgt een winkel in de Delaerestraat. Lore is al van kleins af aan geïnteresseerd in mode en dat ze nu ook een eigen winkel kan openen, is voor haar een droom die uitkomt. “Miss Marie is toegankelijk voor iedereen en biedt hippe, trendy en betaalbare kledij aan”, aldus de enthousiaste zaakvoerster.

Lore Snijkers is 22 jaar en weet goed wat ze wil. “Ik ben al van kleins af aan geïnteresseerd in mode. Ik kreeg dan ook al snel het idee om een eigen winkel te openen en als ik iets wil dan ga ik er ook voor de volle honderd procent voor. Ik ben dus erg ambitieus, soms misschien iets te veel. Vandaar dat mijn ouders mij soms wat moeten tegenhouden. Ik besloot om eerst een webshop te beginnen, omdat dit minder risico’s inhield. Ik bedacht de naam Miss Marie omdat mijn metekindje Marie heet. Ondanks dat de webshop goed liep, bleef het idee van een winkel door mijn hoofd spoken”, aldus Lore.

In maart kreeg ze dan de kans om voor één maand haar kleding voor te stellen in een pop-upstore in Brugge. “De pop-upstore was een groot succes. Dat zorgde ervoor dat ik nu de stap durf te nemen om een winkel te openen. Mijn winkel is in meer dan een half jaar snel geëvolueerd, dat had ik nooit durven dromen”, aldus Lore.

Openingsweekend

De keuze om haar winkel te vestigen in Roeselare is voor Lore vanzelfsprekend. “In september verhuis ik naar Roeselare, ik vond het dan ook handig dat het in de buurt zou zijn. Toen ik online ging zoeken, kwam ik al snel uit op dit pand in de Delaerestraat. Ik had veel geluk, want het pand stond nog maar een dag te huur. Nu zijn we nog volop aan het werk om het pand mijn persoonlijke touch te geven.”

Op een half jaar is Miss Marie enorm snel geëvolueerd

Het pand moet namelijk volledig af zijn voor de grote opening aanstaande zaterdag. “Dit weekend organiseer ik het openingsweekend van Miss Marie. Klanten krijgen een gratis glaasje cava en ontvangen tien procent korting op hun aankopen. Zaterdag en zondag ben ik doorlopend open en ook op dinsdag, tijdens de Magic Winkel Night, kunnen klanten langskomen tot 22 uur.”

“Hip, betaalbaar”

Miss Marie is niet de eerste kledingwinkel in de Delaerestraat, Lore probeert zich dan ook te onderscheiden van de rest door haar eigen stijl door te voeren in de collectie. “Ik wil hippe, trendy en betaalbare kleding aanbieden voor alle leeftijden. Ook de oma die zich hip wil kleden, is bij mij aan het juiste adres. Ik wil geen specifieke doelgroep aantrekken, bij mij is iedereen welkom.”

(SD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier