Lisa Veramme uit Lo-Reninge supportert in zelfontworpen T-shirt voor Rode Duivels

© WV
Redactie KW

De knalprestaties van de Rode Duivels op het WK beroeren àlle harten, ook die van de creatievelingen. Speciaal voor de halve finale tussen Frankrijk en België ontwierp Lisa Veramme (24) uit Lo een T-shirt met een Frans opschrift en een Belgische twist: ‘La vie est Belge’.

Onder de naam ‘Compliment by Lisa’ maakt architecte Lisa Veramme al langer kaartjes en tassen met leuke opschriften in bijberoep. Nu waagde ze zich voor het eerst ook aan een T-shirt. “Ik had er eerst eentje voor mezelf bedrukt, maar toen enkele vriendinnen vertelden dat ze ook zo’n shirt wilden, besloot ik het snel te commercialiseren. En dus heb ik het nu lekker druk, zo net voor het bouwverlof”, lacht ze.

De T-shirts zijn op bestelling verkrijgbaar in mannen- en vrouwenmodellen. Wie ze dit weekend bestelt, krijgt ze dinsdag nog tijdig in de bus voor de halve finale. “Uiteraard zal ik dan zelf opnieuw in dit T-shirt supporteren. Ik hoop natuurlijk dat de Belgen doorstoten, zodat ik nog wat extra exemplaren kan verkopen voor de finale”, knipoogt ze. “Het leuke is dat je mijn T-shirt het hele jaar door kan blijven dragen, zelfs wanneer de voetbalgekte al wat geluwd is.” De bestellingen lopen vlot binnen”, zegt Lisa Veramme.

Bestellen kan telefonisch (0494/07.64.70) of per mail (complimentbylisa@gmail.com). Meer info: www.complimentbylisa.com.

(WV/Foto WV)