Life Time Achievement Award voor Donald Withouck op 21ste Roeselare Awards

09/01/18 om 23:23 - Bijgewerkt om 23:22

Op zaterdag 27 januari organiseert het kerncomité van de Awards voor de 21ste keer de Roeselare Awards. Ongetwijfeld wordt dit event ook dit jaar hét feest van de stad. Naast acht Awards voor personen en bedrijven die Roeselare afgelopen jaar in de kijker hebben geplaatst, wordt er dit jaar ook een Life Time Achievement uitgereikt aan brandweercommandant Donald Withouck, de vroegere zonechef van de regio MidWest.

Het Roeselaarse Fabriekspand is ook dit jaar het decor van de Roeselaarse Awards en traiteur 't Keukentje zorgt opnieuw voor een superieure culinaire beleving. Na een uitgebreide receptie die wordt opgeluisterd door violiste Petia Staneva volgt er, net voor een 'sitting walking dinner', de uitreiking van acht Awards. Net voor het dessert wordt de vroegere brandweer- en zonecommandant Donald Withouck gehuldigd met een Life Time Achievement Award. Daarna barst de party los tot in de vroege uurtjes met The Amazing Flowers en DJ Monsieur Mathieu. De presentatie is in handen van Virginie Claes.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!