Lichterveldse drankenhandel Bevernagie wint innovatieprijs

Redactie KW

Op het congres van de Federatie van Belgische Drankenhandelaars (FEBED) heeft het Lichterveldse All Drinks Bevernagie de eerste prijs gewonnen in de categorie ‘Innovatie’. Van de zestien finalisten werd Bevernagie door een panel van deskundigen uitgeroepen tot winnaar.

“FEBED oordeelde dat wij de laatste jaren enorm hebben ingezet op innovatie. Dat klopt. We hebben geïnvesteerd in moderne technologieën om in de toekomst op een professionele manier te kunnen blijven werken. Slechts weinig drankenhandelaars werken al op deze manier“, vertelt zaakvoerder Dominique Bevernagie.

“We hebben het volledige bestel- en verwerkingsproces van onze horecaklanten gedigitaliseerd. Al onze klanten kunnen via een persoonlijke login op de website hun bestellingen doorgeven. Hierdoor kunnen we sneller, efficiënter en foutloos werken. Bovenal kunnen klanten op die manier ook na de openingsuren hun bestelling plaatsen.”

Lichterveldse drankenhandel Bevernagie wint innovatieprijs

Eens de bestelling geplaatst is, wordt deze automatisch naar het magazijn verstuurd. Daarna kunnen de magazijniers de bestelling klaarzetten, waarna de chauffeur de dranken bij de klant kan leveren. “Daarna ontvangt de klant de factuur via e-mail, of kan hij die downloaden via de website. Een snelle en ook ecologische manier van werken.”

Voorlopig kunnen klanten hun bestellingen ook nog telefonisch doorgeven en de factuur met de post ontvangen. “Maar het is wel onze bedoeling om in de toekomst zo veel mogelijk digitaal te werken. Wij stimuleren onze klanten wel al te stimuleren door hen exclusieve promoties aan te bieden als ze hun bestelling online doorgeven.”

(TR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier