Leo Bormans predikt het geluk

06/04/18 om 11:40 - Bijgewerkt op 05/04/18 om 13:49

Op donderdag 19 april komt Leo Bormans spreken in Wielsbeke. Bormans noemt zichzelf ambassadeur van geluk en levenskwaliteit. Op vraag van avondschool Wasko vzw en vereniging voor mensen met een beperking De Zonne komt hij die avond een lezing geven rond het thema 'De kracht van geluk'.

Jan De Potter van Wasko legt uit waarom beide Wielsbeekse verenigingen Leo Bormans uitnodigden. "In de maatschappij is geluk geen evidentie meer. Onze samenleving is immers heel prestatiegericht en complex geworden. Nochtans hebben we alles om gelukkig te zijn. Maar mensen worden geconfronteerd met faalangst, ziekte, liefdesproblemen,... en raken dan het spoor bijster. Ook heel wat jongeren, vooral in onze provincie, zijn zoekende en hebben het moeilijk om de weg naar het geluk te vinden. Ikzelf heb ook meer dan een jaar geworsteld om terug een positief mens te worden na het overlijden van mijn jongere broer vier jaar geleden en de gedeeltelijke gezichtsverlamming die ik enkel...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!