Le Jardin keert terug, maar niet meer in Langemark

Zomerbar Le Jardin was afgelopen zomer 'the place to be' in de Westhoek. © EF
Redactie KW

Nicolas Alleman en Stefanie Minsart, uitbaters van café Charlie Brown in Ieper, plannen volgende zomer een vervolg voor hun pop-upzomerbar Le Jardin. Al zal die niet meer komen in Langemark. Er komt ook geen winterbar.

Le Jardin lokte deze zomer heel veel volk. Nicolas Alleman denkt aan een vervolg. Al zal dat volgens hem op een andere locatie zijn. “De nieuwe locatie kan ik nog niet bekendmaken“, zegt Nicolas. “In belang van de vergunningsaanvraag wacht ik daar nog mee tot het goedgekeurd is. Ik vrees dat het moeilijk is om afgelopen zomer te evenaren als we hetzelfde concept behouden. We moeten de mensen opnieuw verrassen. Het zal misschien minder ruim zijn, maar ik wil meer focussen op gezelligheid. De datum ligt wel al vast: van 8 juni tot 8 september. Ik hoop tegen eind dit jaar bevestiging te hebben van het stadsbestuur. Voorlopig heb ik er een goed gevoel bij. “

Een winterbar komt er niet. “Ik focus me volledig op de nieuwe zomerbar. Deze winter staan er wel enkele evenementen gepland op Pacific Eiland rond de eindejaarsfeestdagen.”

(AP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier