L'Equino verwacht duizenden liefhebbers op eventing in Waregem en Nokere

03/08/18 om 04:26 - Bijgewerkt op 01/08/18 om 20:27

Hippische organisatie L'Equino is in het eerste weekend van augustus aan de tweeëntwintigste editie toe van zijn eventing die sinds 1996 op twee locaties wordt georganiseerd. De disciplines jumping en dressuur vinden plaats op de hippodroom en op de terreinen van Paardensport Centrum Vlaanderen in Waregem. De afsluitende cross country, die altijd goed is voor ten minste tienduizend à twaalfduizend bezoekers, wordt gereden in het groene kasteelpark van Baron Philippe Casier in Nokere. Zoals altijd is de ingang overal gratis.

"Nieuw dit jaar voor deze editie nummer 22 is dat wij de Beker van België Seniors kregen toegewezen van de Federatie", aldus voorzitter Kristof Callens. "Wij mogen deze titelwedstrijd voor het eerst organiseren dankzij de kwaliteit die we nu al 22 jaar lang leveren. Voor L'Equino is dat een geweldige opsteker. Daarnaast organiseren wij de BK's voor zesjarige en zevenjarige paarden. Kortom: spektakel gegarandeerd én deelname van alle Belgische toppers in de diverse disciplines. Wij starten de driedaagse op vrijdagavond 3 augustus met een grote fuif in het kasteelpark. Dat is...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!