KV Kortrijk in trek voor fotoreportages eerstecommunicanten

06/04/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 05/04/18 om 10:32

De communies komen eraan en daar horen uiteraard mooie foto's bij. Almaar meer ouders nemen die zelf en gaan langs bij de brandweer, de politie of hun favoriete sportclub. "Een echte fotograaf ben ik niet, maar ik wilde het toch eens zelf proberen", vertelt Bart Deneckere, die met zoon Wout het heilige gras van het Guldensporenstadion opzocht. Professionele fotografen wanhopen niet. "Velen proberen het, maar als het niet lukt komen ze wel af."

Leuke, maar dynamische poses op unieke locaties: dat is het recept voor een goede reeks foto's van een communicant. Maar waar tot een aantal jaar geleden de ouders van die communicanten daarvoor met plezier naar een professionele fotograaf trokken, proberen ze nu vaak zelf de fotoreportage te maken. De voorbije weken was het bijvoorbeeld al erg druk in de fleurige Rozentuin in Kortrijk of aan het water van het Vijverhof in Wevelgem.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!