KSK Vlamertinge verliest voorzitter Geert Rodenbach

23/11/17 om 12:32 - Bijgewerkt om 12:31

Hij was vele jaren voorzitter van SK Nieuwkerke, maar maakte tien jaar geleden de overstap naar KSK Vlamertinge.

KSK Vlamertinge verliest voorzitter Geert Rodenbach

Voetbalclub KSK Vlamertinge is in diepe rouw. Voorzitter Geert Rodenbach stapte woensdag zelf uit het leven. "Zijn dood komt als een verrassing", vertelt ondervoorzitter Wim Debrabandere. "Zondag is hij na de wedstrijd nog iets gaan drinken met de bestuursleden. Onze gedachten zijn bij zijn echtgenote Inge en hun vier kinderen. Donderdagavond komen we met het bestuur samen. Er volgt ook een overleg met de spelers. We gaan in samenspraak met de familie van Geert kijken wat we zullen doen."

Geert Rodenbach was een bekende figuur in de voetbalwereld. Hij was vele jaren voorzitter van SK Nieuwkerke, maar maakte tien jaar geleden de overstap naar KSK Vlamertinge. Onder zijn voorzitterschap steeg de club van derde provinciale naar derde amateurklasse.

(JL)

>> Wie met vragen rond zelfmoord worstelt of nood heeft aan een luisterend oor, kan terecht bij www.preventiezelfdoding.be.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!