Krieke en Menne in Ingelmunster nemen maatregelen tegen de droogte en extreme hitte

03/08/18 om 14:17 - Bijgewerkt om 14:16

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 augustus wordt in de Kweekstraat de 59ste editie van de Kriekefeesten georganiseerd. Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 augustus worden op de hoek van de Bruggestraat en het Molleveld de 40ste Mennefeesten gehouden. Jan Defreyne, voorzitter van de Kriekefeesten, staat al tien jaar aan het roer. Bart Buyse is eveneens al tien jaar voorzitter van de Mennefeesten.

Jan Defreyne (57) is getrouwd met Carine Defour, vader van Lies en Brecht. De zelfstandig schrijnwerker woont in de Kweekstraat. Bart Buyse (42) is getrouwd met Nathalie Mattan, vader van Laura en Lewie. Hij is zelfstandig slager en woont in de Zusterstraat. Beide voorzitters kunnen rekenen op een groot bestuur, want anders is het niet mogelijk om zo'n driedaagse uit te werken. Ze zijn allebei al tien jaar actief als voorzitter. De voorbije jaren veranderde er veel.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!