Kortrijkzanen vieren vrijgezellenfeest in Clubstadion… met partijtje pingpong tegen wereldkampioen

Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

De tegenstander van aanstaande bruidegom was niemand minder dan Florian Van Acker.

Deze groep vrienden uit het Kortrijkse bedachten voor aanstaande bruidegom Henri Vanneste een wel heel origineel vrijgezellenfeestje: een partijtje pingpong in het Jan Breydelstadion.

Pingpongtafel in de loges

Die locatie was op zich al een leuke verrassing voor de trouwe Club Brugge-supporter, maar zijn tegenstander was dan ook nog eens niemand minder dan Florian Van Acker. Tegen de wereldkampioen paratafeltennis maakte de Kortrijkzaan geen schijn van kans. “4-0 en redelijk indrukwekkend”, klonk het achteraf bij de vrienden. Zeker voor Henri, die in augustus gaat trouwen in Italië.

https://www.youtube.com/watch?v=I_V_RTjS9bU

“Voor een Clubsupporter én pingpongfanaat is het natuurlijk een geweldig cadeau om in dit stadion een partijtje tafeltennis te mogen spelen tegen een Olympisch kampioen. Straks eten we hier nog een hapje Italiaans, daarna trekken we met de tandem naar Zedelgem voor een tornooitje minivoetbal“, aldus Henri’s broer Frédéric Vanneste. Club Brugge had voor de gelegenheid een geïmproviseerde pingpongtafel opgesteld in de loges van het voetbalstadion.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier