KOERSkaffee opent maand voor opening museum in Roeselare al de deuren

09/08/18 om 09:46 - Bijgewerkt om 09:43

Sinds zaterdag 4 augustus kan je al in het KOERSkaffee terecht. Sharon Ramboer en Marc Carlisle hebben er de handen in elkaar geslagen.

KOERSkaffee opent maand voor opening museum in Roeselare al de deuren

Marc en Sharon zijn er helemaal klaar voor. © STEFAAN BEEL

Zowel Sharon als Marc hebben met respectievelijk La Escalera en Irish Tunes hun sporen in de Roeselaarse horeca al ruimschoots verdiend. In het KOERSkaffee vinden ze een compleet nieuwe uitdaging. "We zijn ondertussen al een weekje aan het proefdraaien en alles loopt vlot", klinkt het.

"Tegen de officiële opening van KOERS zullen we op kruissnelheid zitten. Maar nu al vinden de mensen vlot de weg naar onze nieuwe zaak. Bij het KOERSkaffee kan je terecht voor een goed glas, maar ook voor een heerlijke lunch of diner. "We willen ons toespitsen op Vlaamse klassiekers zoals stoverij met Rodenbach of gehaktballetjes in tomatensaus. We zullen ons menu ook aan de wielerwedstrijden aanpassen. In aanloop naar Milaan-San Remo zal je bijvoorbeeld een Italiaanse toets terugvinden."

Het KOERSkaffee wordt ook opgenomen in de arrangementen van het museum en mikt op een ruim publiek. "Museumbezoekers, Roeselarenaars en mensen die in deze stad werken of uitgaan. Iedereen is welkom bij ons." Het KOERSkaffee is enkel op maandag gesloten en op dinsdag, zaterdag en zondag worden ook een ontbijt geserveerd. Van donderdag tot zaterdag kan je er ook 's avonds tafelen.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!