Koekelarenaars steunen kankerpatiënten

Foto RW
Redactie KW

Koekelarenaars Gerry Haerynck en schepen Carole Himpens konden via een geslaagd initiatief 150 euro overhandigen aan het Sint-Rembertziekenhuis, dat het geld goed zal kunnen gebruiken voor de steun van kankerpatiënten.

Tijdens de rommelmarkt van afgelopen vrijdag in Koekelare verzamelde Gerry Haerynck geld voor de strijd tegen kanker. Het is inmiddels een jaarlijks initiatief geworden ten voordele van de kankerpatiënten van het Sint-Rembertziekenhuis en hun families. Het initiatief werd gesteund door schepen Carole Himpens en organisator Maria Vanryckeghem.

Gerry Haerynck en Carole Humpens kwamen hun bedrag van 150 euro overhandigen aan hoofdverpleger oncologie Johan Catteeuw en de specialisten dokter Mispelaere en dokter Carnelis in het Sint-Remberziekenhuis..

Gerry dankte meteen allen die steunden en zeker het team van het ziekenhuis. Zowel Gerry als Carole genoten maandenlang van de steun van het team. Gerry verloor korte tijd terug zijn vrouw wegens kanker en Carole Himpens is nog steeds herstellende van deze vreselijke ziekte.(RW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier