Koekelare: "Gevoel dat je nuttig bent, is met geen geld te koop"

26/01/18 om 03:52 - Bijgewerkt op 27/01/18 om 11:18

Melanie Soenen (22) is dé Krak van Koekelare. Een titel die ze terecht heeft verdiend. "Het is een motivatie om te blijven doen waarmee ik bezig ben", zegt de vrijwilligster van natuurwerkgroep De Kerkuil. "Mij mag je gerust zes uren in een uitkijkpost steken met enkel mijn verrekijker. Ik zal mij niet vervelen!"

Melanie Soenen woont al haar hele leven in Bovekerke. "Een echte Bovekerkse zou ik mezelf niet noemen, maar toen ik op kot zat in Gent, was ik wel altijd blij dat ik in het weekend terug kon naar de Bovekerkse rust en mijn vertrouwde omgeving", begint Melanie, die heel tevreden is dat ze werd verkozen tot Krak van Koekelare. "Het is voor mij vooral een motivatie om te blijven doen waarmee ik bezig ben. Want soms is het wat veel en ik krijg al eens het deksel op mijn neus. Wetende dat veel mensen me steunen en het me van harte gunnen om Krak te zijn, doet deugd."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!