Koekelaarse 'Fitmom' Delphine Steelandt scoort in de boekenwinkels

08/06/18 om 06:30 - Bijgewerkt op 07/06/18 om 10:34

Haar boek ligt pas sinds 11 mei in de winkelrekken, maar die drie weken waren genoeg voor Delphine Steelandt om #FitMom naar de top van de boekentoptien te loodsen. Liefst 9.000 boeken verder is Delphines boek al aan de vijfde druk toe. "Het aanbod kan de vraag niet aan. Niet te geloven, ik had nooit durven dromen dat het boek zo'n succes zou worden. Dit overtreft mijn stoutste verwachtingen", glundert Delphine, die van haar uitgever groen licht kreeg voor een tweede boek.

Ze was op vakantie in Tenerife toen ze eind vorige week te horen kreeg dat haar boek doorgestoten was naar de nummer één in de boekentoptien non-fictie van de Standaard Boekhandel. "Dat was echt de slechtste periode ooit om op reis te gaan, ik weet het", lacht Delphine. "Ik had me op sommige momenten graag terug getoverd naar huis om nog meer te kunnen genieten van het succes. Maar we hebben uiteraard ook van onze vakantie genoten!"
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!