Kloen start met infoplatform in Roeselare

© (Foto SB)
Redactie KW

Gisteren werd aan alle vrijwillige medewerkers van deze menslievende organisatie ‘Kloen Amuse’ voorgesteld. Een overkoepelend orgaan dat het aanbod van gevarieerd amusement, workshops en artiesten bundelt om elkaar zoveel mogelijk te ondersteunen en te helpen.

“Met deze zusterorganisatie van Kloen willen we een structureel samenwerkingsplan bieden tussen clowns, goochelaars, grimeurs, dansers en animatoren”, verduidelijkt Geert Deraeve, de drijvende kracht achter Kloen vzw.

“Iedere artiest profileert op die manier zijn of haar specialiteit en wordt rechtstreeks geëngageerd. Kloen Amuse vervult hier enkel de promo-taak en het contact. Data, gage of logistieke afspraken worden rechtstreeks geregeld met de desbetreffende artiest of organisatie. Het overkoepelende platform wil enkel delegeren. Evenementen die een goed doel willen steunen, kunnen mee profiteren van de reclame die via Kloen wordt verspreid. Een gedeelte van de Kloen Amuse-interventies wenden we dan aan voor langdurig zieke kindjes en ondersteuning bij Kloenprojecten door derden.”

Cheques

Er werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om drie cheques uit te delen. Bizon vzw, een organisatie die kampen organiseert voor jongeren uit sociaal kwetsbare milieus was één van de gelukkigen. In de St-Audomaruskerk van Passendale kwam op 13 januari het Kozakkenkoor van Serge Jaroff optreden en die opbrengst ging integraal naar Kloen vzw en ook ‘De Vleugels’, de nieuwe naam voor het Zorgcentrum Maria Ter Engelen uit Klerken, kreeg een deel van de koek. Alle info vind je op www.kloen.be of via 0479 88 89 77.

(KK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier