Kledingzaak Bottinne Clothing nu ook in Waregem

Tinne Thienpond van Bottine Clothing schuimt modeshows in het binnen- en buitenland af om haar collectie samen te stellen. © HDV
Redactie KW

Tinne Thienpond begon zo’n vijftien jaar geleden met een schoenwinkel en wat later met een winkel met dameskleding in de Stationsstraat 24 in Oostrozebeke.

Ze voegde daar later ook mannenkledij aan toe. “Na tien jaar was de tijd rijp om in een bruisende stad als Waregem een tweede zaak te beginnen. Die uitdaging vond ik in de Stationsstraat 64. Je dacht dat je voor grote modemerken in Antwerpen moest zijn? Bij Bottinne Clothing bieden we een selectie van topmerken voor zowel dames als heren. Je kan hiervoor terecht bij onze winkels in Oostrozebeke en Waregem. We schuimen modeshows af in het binnen- en buitenland om onze collectie samen te stellen: een mix van grote merken en jonge ontwerpers”, vertelt Tinne.

Bottinne Clothing staat voor modieuze kledij van hoogstaande kwaliteit. Sterke merken worden aangevuld met creaties van jonge, talentvolle ontwerpers. De winkel in Oostrozebeke is voor dames en heren, in Waregem enkel voor dames. “We helpen iedereen graag verder met de keuze van de passende kledij. We zetten de klant centraal en geven persoonlijk stijladvies. Samen gaan we op zoek naar de perfecte outfit.” Daarnaast zijn er ook nog accessoires zoals leuke handtassen, opvallende halskettingen, elegante sjaals, riemen en schoenen te verkrijgen bij Bottinne Clothing. (YVW)

Info: Bottinne Clothing, Stationsstraat 64, 056 60 06 55. Open op maandag van 14 tot 18 uur. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 18 uur. Zondag gesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier