Kinderen maken radio met Buddy

De kinderen mochten tijdens de paasvakantie op de radio presenteren. De DJ's op de foto zijn: Eline, Kiara, Noé, Thibo, Toon, Renske, Anna en Milan. © XC
Redactie KW

Tijdens de Paasvakantie organiseerde Buddy (De vroegere Grabbelpas n.v.d.r.) verschillende activiteiten voor de Anzegemse kinderen. Zo konden een zevental kinderen op de radio presenteren als echte radiopresentatoren.

“Radio Go Go!”, schalt de jingle luidkeels door de gangen. Waarop het lied ‘Leef’ van Adré Hazes Jr. wordt ingezet. De kinderen zingen luidkeels mee door de microfoon. “Het was echt leuk, we hebben het nieuws mogen presenteren. We hebben mopjes verteld en we mochten liedjes raden”, vertelt Toon (10).

De kinderen hebben tijdens de uitzending ook een telefoongrapje uitgehaald met slager ‘De Vettige Koe’. Maar of ze nu allemaal radiopresentator willen worden, is nog niet zeker. “Ik luister graag naar MNM, naar Peter Van de Veire. Hij is mijn grote voorbeeld want hij kan heel vlot en leuk vertellen. Maar ik ga later toch burgerlijk ingenieur en huisarts worden”, vertrouwt Toon ons nog toe.

(XC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier