Kinderen die door hun moeder werden gedood, zijn in intieme kring begraven

Redactie KW

Hun mama Bieke W. mocht hen een laatste groet brengen maar woonde de uitvaart zelf niet bij.

De uitvaartplechtigheid voor de drie kinderen die door hun moeder vermoord werden bij het gezinsdrama in Varsenare heeft plaatsgevonden. Hun mama Bieke W. (30) mocht hen een laatste groet brengen maar woonde de uitvaart zelf niet bij. Die ging door in intieme kring op een plaats en tijdstip die op voorhand niet bekend gemaakt werden.

De uitvaartplechtigheid vond afgelopen vrijdag plaats. Tientallen genodigde mensen zakten af om afscheid te nemen van Elyse (4), Fabrice (2) en Arthur (drie maanden). De drie kinderen werden door hun moeder vermoord. Bieke W. kampt wellicht met een postnatale depressie en zag naar eigen zeggen geen uitweg meer. Ze bracht de kinderen om het leven terwijl haar man aan het slapen was. Daarna wilde ze zelf uit het leven stappen, maar dat mislukte.

De vrouw zit sindsdien in de gevangenis. Die mocht ze enkele dagen na de feiten van de onderzoeksrechter verlaten om een laatste groet aan haar kinderen te brengen. Toestemming om ook de uitvaartplechtigheid te volgen kreeg ze dan weer niet, al is het ook niet duidelijk of ze die ook effectief gevraagd had.

(TL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier