Kerstshow Samson & Gert in De Panne meteen schot in de roos

De eerste kerstshow van het seizoen vond naar goede gewoonte plaats in De Panne. © TVG
Redactie KW

Afgelopen zaterdag was het de officiële start van de nieuwe Samson en Gert kerstshow die zijn aanvang kende in Plopsaland De Panne. Naar goede gewoonte wordt hiermee de kerstvakantie van het pretpark ingeluid en verhuizen ze op het einde van de kerstvakantie naar de Ethias Arena Hasselt.

Nostalgie voor het rapen

Tijdens de eerste voorstelling was het al voor jong en oud tijd om nostalgische anekdotes naar boven te halen. “Vroeger stonden we hier speciaal voor op om dan in de zetel onder een dekentje te kijken naar afleveringen van Samson en Gert”, vertelt een ondertussen volwassen Louise ons.

Voor de jonge Marit lagen de kaarten anders dit jaar. Ze is net voorbij de leeftijdsgrens van vijf jaar en komt voor de allereerste keer naar de show kijken. “Ik kijk uit om Samson te zien en hoop dat het een heel mooie show zal worden”, besluit ze.

Acte de présence van De Burgemeester.
Acte de présence van De Burgemeester.© TVG

Een show met een boodschap

Dat de denktank achter Studio 100 ons geen losse flodders zal afleveren, bewezen ze al meerdere malen en dat werd ook ditmaal weer bewezen. Er werd gezorgd dat zowel jong als oud zich ander halfuur lang kan plezieren met de oude en nieuwe liedjes waaronder “Alles is op”, “Samsonrock” en “Vrede op aarde” en een doordachte verhaallijn met een duidelijke eindboodschap naar de kinderen toe, namelijk “Elkaar pesten is niet fijn”.

Wie benieuwd is naar het reilen en zeilen van de show kan nog kaartjes aanschaffen via de officiële kanalen.

Tickets kunnen aangeschaft worden via deze link.

https://www.youtube.com/watch?v=agW7h4rKJkM

(TGV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier