Kerstdorpje in centrum Bissegem

We zien de organisatie met van links naar rechts Stijn Beelprez en Lindsey Vereecke van 't Dul Konijn, Freddy D'hondt (Bissegemse Reuzengilde), Jeldrik D'Haene ('t Koningshof), Jacques Soete (KRC Bissegem) en Stephen Bonte (KSA Bissegem). © EDB
Redactie KW

Freddy D’hondt van de Bissegemse Reuzengilde nam samen met Stijn Beelprez van ‘t Dul Konijn en Jeldrik D’Haene van ‘t Koningshof het initiatief voor een kerstdorpje in het centrum van Bissegem. Op zaterdag 16 december vanaf 16 uur wordt het kerstfeestje afgetrapt.

Er werd gezocht naar enkele partners en die werden dicht bij huis gevonden. KSA Bissegem zal een hele avond gevulde wraps klaarmaken, terwijl voetbalclub KRC Bissegem zorgt voor braadworsten, oesters en pompoensoep. De Bissegemse Reuzengilde zal daarnaast oliebollen bakken. Cafébazen Stijn en Jeldrik zorgen tenslotte samen voor een drankenbar met koele pintjes, lekkere wijnen, cava, jenever en een ruim aanbod warme dranken.

“Gezellig samenzijn”

Om 20 uur bestijgen The Headers het podium. Zij brengen een resem pop-, rock- en blues-covers. “Het is vooral de bedoeling om de Bissegemnaren en enkele verenigingen gezellig samen te brengen. Het dorpsplein zal tijdens het kerstdorp overigens volledig verkeersvrij zijn”, stelt Freddy D’hondt. “Volgens ons kan niets een leuke avond in de weg staan.”

(EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier