Kermiscomité Boezinge brengt tweede toneelstuk

De toneelgroep van het kermiscomité met v.l.n.r. Hans Robyn, Delphien Turck, Tjorven Lagrou, Nancy Vanuxem, Tom Kalhen, Lien Robyn, Irene Kandler, Pedro Caron en vooraan Jeanick Vanacker, Dirk Robyn en Eveline Bouten. (Foto RLa)
Redactie KW

Het kermiscomité van Boezinge stelt een nieuw toneelstuk voor op zaterdag 24 en zondag 25 november in OC Ten Vrielande. De kaartenvoorverkoop van ‘Wanted II: The pianist’ van schrijver-regisseur Hans Robyn start op zaterdag 27 en zondag 28 oktober.

“Het kermiscomité vroeg me vorig jaar iets speciaals te doen in het kader van het 20-jarig bestaan van café ‘t Katspel en zo ontstond ‘Wanted’. De kritieken bleven niet uit en zo ontsproot de idee om er een verlengstuk aan te breien”, vertelt schrijver-regisseur Hans Robyn. “Niet alleen de bijzondere locatie – de carrosserie van Jackie Vanhove – lokte nogal wat nieuwsgierigen. Het werd een weekend vol humor, dans en ambiance, waaruit een speciale vriendschapsband onder de acteurs en medewerkers groeide. Dat leidde tot de vraag om meer van dat. Ik zette mij aan mijn schrijftafel en schreef ‘Wanted II: the pianist’.”

Voor wie het eerste deel niet zag of het zich niet meer herinnert, worden er net voor de opvoeringen foto’s geprojecteerd als korte inleiding. De opvoeringen vinden plaats op zaterdag 24 november om 20 uur en zondag 25 november om 15 uur in OC Ten Vrielande. De kaartenverkoop heeft plaats op zaterdag 27 oktober van 11 uur tot 17 uur in café ‘t Katspel en op zondag 28 oktober tussen 11 en 13 uur. De toegangsprijs blijft 5 euro. Nadien kunnen kaarten bekomen worden via Jeanick Vanacker (0477 67 23 70 of jeanickvanacker@hotmail.com).

(RLa)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier