Kelly wordt vandaag zeven keer in de watten gelegd

Kelly wordt zeven keer in de watten gelegd op Moederdag. "Daarnaast krijg ik ook elk jaar een boeket bloemen van mijn man Nathan." (Foto BC)
Redactie KW

Kelly De Loose (27) wordt vandaag zeven keer in de watten gelegd door haar kinderen.

Kelly en haar man Nathan Vandeputte hebben zeven kinderen. “Een groot gezin hebben was altijd al een droom van mij. Ik ben zelf opgegroeid in een groot gezin met drie zussen en pleegkinderen. Daarnaast heb ik ook nog twee halfzussen en één halfbroer”, aldus Kelly, die vandaag ook nog een bezoekje brengt aan haar mama Marleen Mostaert (53) in Sijsele. “Kelly is mijn enige dochter die ik vandaag zie op Moederdag. Met mijn drie andere dochters heb ik al lang geen contact meer. Jammer, maar ik heb mij er bij neergelegd”, zegt Marleen.

“Eigenlijk is het de tijd er niet voor om nog zo veel kinderen op te voeden. Maar ze mag van mij doen wat ze wil, ik heb uiteindelijk ook acht kinderen gekregen. Ik heb vier dochters, maar ook vier zoontjes. Ze zijn telkens overleden toen ik zes maanden zwanger was, maar ik ben dus wel acht keer bevallen. De laatste keer was twaalf jaar geleden”, vertelt Marleen. “Ik heb mijn kinderen wel niet zo snel na elkaar gekregen, in tegenstelling tot Kelly die ze allemaal na elkaar kreeg. Mijn oudste dochter Cindy is 36 jaar, Kathy is er 32, Kelly 27 en Peggy 22”, vertelt Marleen. Ze is al weduwe sinds haar achttiende. “Mijn man is gestorven toen mijn dochter Cindy één jaar was. Kathy en ook Kelly en Peggy hebben een andere vader. Sinds veertien jaar heb ik wel een vaste vriend, Dirk. Onze droom is om binnenkort naar Spanje te verhuizen.”

Kelly heeft enkel met haar zus Kathy een goed contact. “Er heeft ook een haar in de boter gezeten tussen ons, maar nu is het terug goed. Of ik mijn moeder en zus niet wil verzoenen? Neen, want ik wil mijn zus niet dwingen tot iets wat ze zelf niet wil. Onze band is nu zo goed en dat wil ik behouden. Maar toch lijken mama en Kathy echt goed op elkaar, zowel qua innerlijk als qua uiterlijk.”

Naast de zeven kleinkinderen van dochter Kelly, heeft Marleen nog zeven kleinkinderen. “Maar ook hen zie ik niet. Ik probeer ze op te zoeken op Facebook, zodat ik ze toch eens kan zien.”

Marleen heeft vier dochters, maar heeft enkel nog contact met haar dochter Kelly. (Foto BC)
Marleen heeft vier dochters, maar heeft enkel nog contact met haar dochter Kelly. (Foto BC)

Kelly viert Moederdag met haar gezin in Antwerpen. “We hebben er een caravan staan. Het breekt eens de sleur van elke dag. We zullen er rustig en gezellig met de kinderen ontbijten en ‘s avonds stoppen we dan nog eens bij mijn mama. De kinderen hebben hun geschenkjes voor Moederdag goed verstopt voor mij. Ik hang al die cadeautjes, die ze maakten op school, uit in de keuken. Maar eigenlijk voel ik me niet extra speciaal op Moederdag. Ik voel me elke dag speciaal door al datgene wat ik elke dag opnieuw doe voor mijn gezin”, besluit Kelly. (BC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier