Kelly is de nieuwe Prinses Carnaval Groot-Oostende

Prinses Carnaval Groot-Oostende 2018 Kelly, samen met Luc Desaedeleer (Prins Troelala) en tante Conny Sleuyter, die speciaal overgekomen zijn uit Tenerife om de kroning van hun 'Prinses' bij te wonen. (Foto FRO)
Redactie KW

De Hangaar was het decor voor de verkiezing van de nieuwe Prinses Carnaval, een initiatief van Het Hof der Prinsen van Oostende. Met één kandidate was het geen echte verkiezing, maar een aanstelling.

Kelly Klutsch, lid van de Orde van de Wullok, voerde een heel jaar campagne, zonder concurrentie. Bijgestaan door de Wullok Show Girls bracht ze een mooie dansshow. Maar liefst 366 carnavalisten passeerden in de stemhokjes om het ‘bolletje’ van Kelly rood te kleuren. Daarmee haalde ze gemakkelijk het minimum van 250 stemmen.

Diep in de nacht werd Kelly Klutsch officieel gekroond en aangesteld als Prinses Kelly, prinses van Groot-Oostende 2018.

Enthousiaste prinses

De nieuwe prinses dankte haar man David, de hele familie, haar vrienden en vriendinnen van De Wulloks en haar sponsors voor de steun. “Ik wil een enthousiaste prinses van Oostende zijn, die zorgt voor leute en plezier. Ik hoop dat Knol de strijd voor de titel van Prins Carnaval Groot-Oostende 2018 mag winnen, want hij verdient dat. Jammer dat hij in de laatste veertien dagen nog concurrentie krijgt van een tweede kandidaat.” (FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier