Kavelpark Lakeside Paradise in Knokke pakt uit met wereldprimeur: 'The Wall'

27/11/18 om 13:06 - Bijgewerkt om 13:05

Het betreft een uniek en exclusieve attractie van 18 meter lang, 2 meter hoog en een kostprijs van 30.000 euro. Met de nieuwe attractie wil het Knokse kabelpark een gooi doen naar de organisatie van het Europees kampioenschap wakeboarden in 2020.

Kavelpark Lakeside Paradise in Knokke pakt uit met wereldprimeur: 'The Wall'

© Foto DM

The Wall geeft aan de wakeboarder het gevoel van op een echte golf te surfen. De nieuwe attractie werd met vrachtwagens naar Knokke-Heist gebracht en werd met betonvoeten op de bodem van het Duinenwatermeer verankerd. "We hebben speciaal gewacht hiermee om de winterperiode een extra boost te geven", vertelt uitbater Frank Vanleenhove. "Het is het tweede opeenvolgende jaar dat we ieder weekend en alle vakantiedagen openblijven en we merken dat wakeboarders uit heel België, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Groot Brittannië naar Knokke-Heist afzakken, aangezien we de enige plaats zijn waar ze gedurende de wintermaanden hun favoriete sport kunnen beoefenen."

(DM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!