Kandidaten dagen niet op voor preselectie Mannequin-Fotomodel 2018 in Roeselare

Alexander Vanwalleghem (40, Roeselare) en Renée Huvaere (18, Ardooie) zijn de kandidaten uit de regio Roeselare. © (Foto SB)
Peter Soete

Vreemde bedoening op de preselectie van Mannequin-Fotomodel 2018 in Roeselare die naar jaarlijkse gewoonte tijdens de Roeselaarse Jaarbeurs plaats vindt. Van de 96 ingeschreven kandidaten daagden er maar 21 op.

Bedrukte gezichten bij de jury na de korte preselectie van Mannequin-Fotomodel 2018 in evenementencomplex Schiervelde toen er amper 21 kandidaten opdaagden. “Dat is zeer vreemd”, zegt Stijn Couvreur, voorzitter van het Jaarbeurscomité. “Dit is de enige verkiezing waar je als kandidaat niets moet betalen en waar je helemaal geen ervaring moet hebben. Maar nu met slechts 21 kandidaten die hun opwachting maakten, moeten we ons toch eens bezinnen hoe het verder moet met deze formule.”

“Neen, ik ben niet ontgoocheld”, reageert Gilbert Cattrysse. “Ik had het al enkele jaren zien aankomen en heb mijn mening verleden jaar al gegeven. Maar dat het tijd is voor iets anders, is nu toch wel duidelijk.”

Uiteindelijk werden maar vijf kandidaten niet weerhouden na de korte preselectie. Elf dames en vijf heren maken op zaterdag 3 november uit welke dame en welke heer Fotomodel 2018 wordt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier