Kaartmarathon in Deerlijk op paaszaterdag gestart met 36 deelnemers

Voorzitter Ivan Windels, Catherine Dejager (2de vorig jaar), Christian Delcoucq (winnaar vorig jaar) en lokaalhouder Dominique net voor de start van de kaartmarathon. © foto MV
Redactie KW

Paaszaterdag om 10.15 uur startten 36 kaartliefhebbers aan hun kaartmarathon. Uit de hele regio zijn zij present in de Snooker Pocket.

De winnaar van vorig jaar, Christian Delcoucq uit Avelgem en de tweede Catherine Dejager uit Deerlijk, zien het best zitten. Voorzitter van de organiserende club Ivan Windels: “Nog nooit slaagde er iemand in twee jaar op rij deze marathon in het ‘kingen’ te winnen. Wel opvallend is dat er enkele deelnemers door de jaren heen verscheidene keren bij de top vijf eindigden.”

Lokaalhouder Dominique Vanhonnacker: “Dit is twaalf uren grote ernst. Tussendoor is er een Breugelmaal en een pauze met belegde broodjes. De sfeer is positief en rond 23 uur kennen we de winnaar.”

Klokslag 10.15 uur werden de kaarten voor het eerst geschud en gelegd en werd het stil in het lokaal. Kaarten is voor iedereen bittere ernst.

(MV – foto MV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier