Joost Vandenhove: "Een klacht moeten we als een compliment leren zien"

13/04/18 om 15:00 - Bijgewerkt om 14:26

Tapijten en toebehoren hebben plaatsgemaakt voor een originele stoelen en tafels, een trendy bar en een professionele keuken. We hebben het over volksrestaurant Vork dat vandaag officieel de deuren opent in het gewezen gebouw van winkel Gheysens. Heulenaar Joost Vandenhove is er de chef van dienst. "Ons doel is om de klanten met een lach naar buiten te zien gaan."

In Kortrijk volgen de grote openingen zich in sneltempo op: enkele weken geleden werden de verlaagde Leieboorden officieel geopend, vandaag wordt het spreekwoordelijke lintje van volksrestaurant en opleidingskeuken Vork doorgeknipt. "De voorbije weken hebben we proefgedraaid en in het algemeen mogen we tevreden zijn", aldus Joost Vandenhove, de chef in Vork. "We hebben in elk geval een goede ploeg. In de keuken vorm ik een team met de chefs Maarten Loosveldt en Charlotte Saesen. In de zaal hebben Julie Desmet, Mieke Roquet en Adelien Daels de leiding."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!