Jeugddienst Anzegem stelt nieuwe gezichten voor

Een wissel van de wacht bij de jeugd, een nieuwe schepen maar ook nieuwe medewerkers van de jeugddienst. Op de foto Margot Mespreuve, schepen Yannick Ducatteeuw en Mathilde Deseyn. © XC
Redactie KW

Niet alleen een nieuwe schepen voor Jeugd dit jaar, maar ook de jeugddienst zelf ondergaat een verjongingskuur met de komst van Mathilde Deseyn (25) en Margot Mespreuve (24). Het duo komt in de plaats van Mayli Buelque en Femke Vaneeckhout.

Margot Mespreuve had al eens een zwangerschapsvervanging gedaan en werkt al even voltijds. Mathilde werkt sinds 3 januari op de jeugddienst. “De job is me op het lijf geschreven. Er was een vacature en ik heb me ingeschreven. Ik ben heel blij dat ik de job heb, al had ik het niet verwacht. Ik hoop dat ik mijn enthousiasme kan gebruiken en naar de jeugd toe uitstralen”, vertelt Mathilde. Verder vindt ze het belangrijk dat de jeugddienst prioritair beschikbaar is voor de jeugd.

Kersvers schepen Yannick Ducatteeuw (Inzet) heeft er enorm veel zin in, al staan er nu al enkele punten op de jeugdagenda. “We willen nog meer doen voor tieners en ook het vrijwilligerstekort bij het jeugdhuis willen we aanpakken. Het is een fantastisch initiatief dat we dat niet verloren kunnen laten gaan”, aldus de kersverse schepen. (XC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier