JCI Tielt organiseert afterworkparty in De Steenovenhoeve in Schuiferskapelle

Liesa Verhiest, Matthias Vanhaverbeke, Stefaan Fraeye en Piet Verhulst (op de foto) vormen samen met Norman Velghe, Ann-Sophie Devaere, Bart De Clercq en Davy Vrommant de werkgroep die de afterworkparty organiseert. © Foto LDW
Redactie KW

De Steenovenhoeve in Schuiferskapelle is op vrijdag 15 juni het decor voor een afterworkparty, georganiseerd door JCI Tielt. Muziek, drankjes en lekker eten zorgen voor de perfecte sfeer om de werkweek af te sluiten. “Bovendien kan je dat doen in een prachtige locatie.”

“JCI Tielt is een vereniging voor mensen van 18 tot 40 jaar”, legt Piet Verhulst (28) uit. “Alle leden hebben één iets gemeenschappelijk: ze willen op een positieve manier iets betekenen voor de regio en daarvoor engagement tonen. Intussen tellen we een 60-tal leden, wat ons de grootste afdeling van Vlaanderen maakt.”

JCI Tielt organiseert elk jaar een aantal activiteiten, waaronder ook de afterworkparty. “Die is er nu voor de tweede keer. Binnen de groep is het de afspraak dat iedereen elk jaar een taak op zich neemt, maar die taken worden ook elke keer omgegooid. We werken met negen aan deze afterworkparty, elk met z’n eigen taak.”

Mooie locatie

De werkgroep krijgt een budget toegekend en is vrij om de activiteit een eigen invulling te geven. “We zetten in op een ruim publiek van alle leeftijden. Het is een ideaal moment om te netwerken, maar vooral plezier maken moet centraal staan. We schreven bedrijven aan met verschillende sponsorformules en werken ook samen met lokale handelaars. Zo zullen we het biertje Ullewupper schenken.”

Als locatie koos de werkgroep voor de Steenovenhoeve in Schuiferskapelle. “We zochten een plek in de regio van Tielt en de Steenovenhoeve is een heel mooie locatie. Dat is de hoofdreden om daarvoor te kiezen. Iedereen is vanaf 18 uur welkom voor een glaasje bubbels. Vanaf 20 uur komt de cateraar en kan iedereen genieten van een luxehamburger met ambachtelijk vlees. Een uurtje later start dan party.” Daarvoor doet JCI een beroep op dj Pulp Mixion.

Zomerse sfeer

“We zullen zeker proberen om ook de zomerse sferen naar onze afterworkparty te brengen. Daarom organiseren we dit ook onder de noemer ‘Summertime’. De zomer zal te zien zijn in de inrichting en buiten op het terras willen we ook terrasverwarmers plaatsen.”

De groep lanceerde zelfs een wedstrijd. Wie de Facebookpagina van JCI liket, het evenement ‘Summertime’ deelt en ook naar de afterworkparty komt, maakt kans op een ontbijtmand van het Tieltse bedrijf Koken. “Voorverkooptickets zijn te verkrijgen bij het Schuiferskapelse ‘t Een en ‘t Ander of via jcitieltafterwork@gmail.com. Je betaalt 18 euro en aan de deur kost een ticket 25 euro.”

(LDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier