Jasper uit Ledegem en Kevin uit Wevelgem wandelen voor het leven

25/12/17 om 11:00 - Bijgewerkt om 14:38

Afgelopen donderdag wandelden de jongens de tocht van hun leven. Beiden zijn ze afkomstig van een andere gemeente, maar hadden ze één gemeenschappelijk doel, namelijk het domein in Puyenbroeck bereiken zonder een vervoersmiddel op wielen. Met meer dan 60 km voor ogen vertrokken beide heren rond 1u30 midden in de nacht. Aankomst gebeurde om 18u30.

Jasper uit Ledegem en Kevin uit Wevelgem wandelen voor het leven

Een vermoeide Jasper en Kevin geven ter plaatse het geld af na de wandeltocht. © TVG

"Mensen konden ons sponsoren per km dat we wandelden en zo zamelden we geld in voor Sint-Michiel Agape. We zijn onvoorbereid begonnen aan deze tocht omdat we dachten dat alles wel vlot ging gaan, maar een tussenstop voor een drietal uur rust bleek uiterst noodzakelijk voor ons lichaam", aldus een vermoeide Jasper Vanhoutte.

Jasper deed de tocht samen Kevin Waids en voor beide heren was het de allereerste maal dat ze een dergelijke sponsortocht ondernamen. "Het is de eerste maal maar voorlopig ook de laatste maal dat we op dit elan verder gaan. Als we het volgend jaar herhalen voorzien we toch enige voorbereiding in ons wandelproces", laten ze ons weten.

De wandeltocht zorgde voor een mooie donatie van maar liefs 625 euro aan de VZW.

(TVG)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!