Jarige voetbalclub KFC Lichtervelde brengt stickerboek uit

Rudi Quatacker van de Spar en voorzitter Johan Vandebussche van KFCL stellen het stickerboek voor. © Foto Kurt
Redactie KW

Voetbalclub KFC Lichtervelde viert zijn zeventigste verjaardag met de uitgave van een stickerboek. Iedere speler van de club, van jeugd tot het eerste elftal, kreeg een individuele foto in het boek.

Voetbalclub KFC Lichtervelde sloot zich in 1947 aan bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Dit jaar viert de club zijn zeventigste verjaardag. Dat doen ze met de uitgave van een stickerboek, in samenwerking met supermarkt Spar.

331 stickers

Van de jongste spelertjes tot de spelers van het eerste elftal, iedereen heeft een individuele foto in het stickerboek. Daarnaast zijn er ook stickers van de ploegen, de trainers, de begeleiders en het bestuur, zowel van de jeugd als het hoofdbestuur. In totaal gaat het om 331 stickers. “Het resultaat is een uniek boek waarin KFC Lichtervelde zich in zijn volle breedte toont aan de gemeente”, zegt voorzitter Johan Vandenbussche.

De actie loopt in samenwerking met Spar Lichtervelde. Het is ook daar dat de stickers de komende zes weken te verkrijgen zijn. Per aankoopschijf van 15 euro aan boodschappen – met uitzondering van vuilniszakken en stickers, rookwaren, leeggoed en GSM-herlaadkaarten – ontvangt iedereen gratis 1 zakje stickers. Daarnaast zijn er wekelijks promoties waarbij bij tal van deelnemende producten een extra zakje meegegeven wordt. De actie loopt tot 12 december.

Gratis voor ‘modellen’

De stickers kunnen gekleefd worden in een mooi stickerboek. Iedereen die gefotografeerd werd voor zijn eigen sportsticker, kreeg een stickerboek gratis. Andere geïnteresseerden kunnen het album bij Spar Lichtervelde aanschaffen voor 5 euro.

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier