21 december 2018, 17:00Bijgewerkt op: 26 november 2020, 14:21
Het keukenteam van het Jan Yperman Ziekenhuis heeft in deze kerstperiode niet minder dan 1.580 maaltijden bereid voor het goede doel. Het feestmenu bestond uit tomatensoep, als hoofdgerecht kalkoenfilet met champignonsaus, boontjes, witloof, peer met veenbes en gratin dauphinois, en een eindejaarsdessert.
De maaltijden werden in het ziekenhuis verkocht ten voordele van de Warmste Week. Ze werden dankzij de steun van de Ieperse Soroptimisten geschonken aan de voedselbedeling in de Grachtstraat in Ieper en gingen via Kiwanis Avelgem naar verschillende OCMW’s in en rond Avelgem. Op de foto herkent u het keukenteam van het Jan Yperman Ziekenhuis met van links naar rechts Kris Lefebvre, Manolito Ovenberghe, Stephan Ryngaert, Peter Ollevier en Eveline Maes.