Irene (86) en Werner (82) trouwen: "Hij liet me niet meer los"

09/02/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 08/02/18 om 11:27

Wekelijks geven trouwlustigen elkaar het jawoord op het stadhuis van Menen. Dat deden onlangs ook Werner Houthoofd en Irene Devulder. Op het eerste zicht geen bijzonder nieuws, ware het niet dat bruid en bruidegom kranige tachtigers zijn. "We wilden eigenlijk in den duiktrouwen, maar we waren bang voor boze reacties. Ons trouwfeest vond plaats in Moorsele, met broodjes, drankjes en ijscrème. En als openingsdans hadden we een tango gekozen", glundert de kersverse mevrouw Houthoofd.

Op vrijdag 26 januari verbond burgemeester Martine Fournier Werner Houthoofd (82) en Irene Devulder (86) uit de Kersenlaan in de echt. Ook voor haar was het huwelijk van de twee tachtigers geen alledaagse gebeurtenis. "Nochtans wonen Werner en ik al dertig jaar samen", vertelt Irene. "Ik leerde hem kennen net voor de Roeselaarse Batjes, op een feest voor alleenstaanden in zaal De Beurs in Roeselare. Het was onmiddellijk grote liefde, want hij liet me niet meer los. Enkele maanden later kwam hij hier aan met zijn 'beurze', ik kon hem toen niet meer buit...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!