Inwoners gieten hun bezorgdheden in de 'Doornen van Kanegem'

09/03/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 08/03/18 om 11:50

De parochiezaal, kindvriendelijkheid, verkeersveiligheid, bloemendorp, openbaar toilet, stadsrecepties, elektronische borden en budget dorpsfeesten: dat zijn de 'Doornen van Kanegem', die de verenigingen in een memorandum hebben gebundeld en overhandigd aan de politieke partijen. "We hopen dat na de verkiezingen meer naar de stem van Kanegem wordt geluisterd."

Vertegenwoordigers van de Gezinsbond, Ouderraad, Chiro, Femma, Okra, Landelijke Gilde, De Snelle Sletsen, Dosko Kanegem, de Kurte Tieze, KVLV, Planchée, Wijkcomité de Neringen en Fietsclub Kanegem zaten op een overlegmoment bijeen om de bekommernissen van het bloemendorp Kanegem te bespreken en te bundelen. Het einddocument werd aan de politieke partijen voorgesteld. "Bedoeling is dat ze de aandachtspunten meenemen in de voorbereiding van de partijprogramma's, maar zeker acties ondernemen in de volgende legislatuur", zegt Luc Vandenbroecke van de Gezinsbond Kanegem, in naam van alle verenigingen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!