Interesse in caravan van Bassie en Adriaan?

11/01/19 om 13:42 - Bijgewerkt om 13:41

Lancia Stratos, Zanusi, Bandini, BMW M-reeksen, een Citroën uit 1925... In zijn garage langs de Ouderdomseweg - de oude bowling - stelt de 23-jarige Bjorn Syx de meest exclusieve classic cars tentoon voor veilingsite Vavato. Bjorn krijgt dan ook verzamelaars van over heel Europa over de vloer.

Als je langs de Ouderdomseweg passeert, zie je ze niet, maar in de loodsen van de amper 23-jarige Bjorn Syx staan geregeld verborgen parels te blinken. Al twee jaar is zijn garage showroom voor Vavato, een veilingplatform dat onder andere gespecialiseerd is in exclusieve auto's en oldtimers. "Ik ben altijd bezig geweest met auto's", zegt Bjorn Syx, die afkomstig is uit Dikkebus en in het Ieperse VTI school liep. "Al van jongs af sleutel ik aan auto's. In het begin verkocht ik auto's die ik zelf opsmukte via het platform van Vavato in Sint-Niklaas. Thuis hadden we niets te zien met auto's, maar ik was al snel gebeten door een passie voor oude BMW's. Eigenlijk ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!