Ingelmunsterse start in Dubai gloednieuwe supermarktketen op

19/05/18 om 07:27 - Bijgewerkt op 18/05/18 om 15:29

In het Midden-Oosten van nul een compleet nieuwe supermarktketen uit de grond stampen: Barbara Barrezeele uit Ingelmunster gaat de uitdaging aan. In september vorig jaar verhuisde ze met haar hebben en houden naar Dubai en ondertussen draaien de eerste filialen van discounter Viva al op volle toeren. "Het geeft een kick om te zien dat het plannetje in je hoofd ook echt werkt", zegt Barbara.

Barbara Barrezeele (51) staat in Ingelmunster vooral bekend als een straffe vrouw die negen jaar lang achter de toog terug te vinden was. Drie jaar runde ze café De Middenstand, waarna er zes mooie jaren in het inmiddels gesloten café Algarve volgden. In 1999 verhuisde ze met haar partner Pascale De Scheemaeker (49) naar Lichtervelde en koos ze voor een compleet ander professioneel bestaan. "Ik stapte toen het supermarktwezen in", opent Barbara haar verhaal. "Ik startte bij Intermarché en verkaste snel richting Lidl. Ik was er eerst filiaalleidster in Gistel en groeide door naar trainer-coach voor nieuwe werknemers. Ik hielp ook nieuwe filialen opstarten en was verantwoordelijk voor de supply chain in regio Wevelgem."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!